FR   |   EN   |   NL
Wij garanderen de verkoopprijs, zonder indexeringsclausule.
LOCATIE
Boulevard Henri Rolin 2
1410 Waterloo
OPLEVERINGSDATUM
01-02-2025
VERKOCHT
0%

"Zoals een verbindingsstreepje"
Benoit Galoux CCO Eaglestone Group

Het WoW-project verbindt als het ware de woonwijken met de groene zones en de winkelstraten van het stadscentrum van Waterloo en integreert zich op natuurlijke wijze in de bestaande omgeving.

De filosofie ervan? Het 'samen-leven'.

Klassieke huizen, kangoeroewoningen of cohousing in een groen kader, en vooral dan midden in het hart van Waterloo, zo speelt WoW in op het verlangen om toonaangevende oplossingen te bieden voor maatschappelijke en ecologische bekommernissen. WoW gaat ook ten volle voor vergroening, met heel veel beplantingen die de straten, de daken en de gevels sieren en zo de biodiversiteit en in de omgeving ervan bevorderen. De esplanade, de voetgangersstraat en de wegen naar het park en het stadhuis stimuleren de zachte mobiliteit binnen de site.

Via dit gemengde project op mensenmaat dat huisvesting combineert met kantoorruimte en oppervlakten voor middelgrote handelszaken draagt WoW bij aan de ontwikkeling van een echt sociaal weefsel door het creëren van een verbindingswijk met een sterke identiteit. 

Dat weefsel, dat is … Waterloo, uiteraard!

"Integratie in harmonie met zijn omgeving"
Natacha Mertens - Marketing & Communicatie Manager

Door haar strategische ligging - op het kruispunt van de Brusselsesteenweg en de Henri Rolinlaan, aan de rand van het stadspark Jules Descampe - biedt deze wijk een uitzonderlijk potentieel aan mogelijkheden. Het WoW-project past perfect in dit ecosysteem en herneemt de groene structuur van het park die tot een centraal element van de architecturale en esthetische reflectie wordt verheven.

WoW ligt midden in het centrum van Waterloo, vlak bij winkels, restaurants, scholen en andere faciliteiten en is daarenboven gemakkelijk bereikbaar, ongeacht de gekozen vervoerswijze. Op slechts 2 minuten van de afrit van de Brusselse Ring en op wandelafstand van het station van Waterloo, is deze wijk rechtstreeks verbonden met de grote verkeersaders en beschikt over allerhande inrichtingen om de zachte mobiliteit te stimuleren.

"Een poort naar de stad, een venster op de natuur."
Julie Thirion - Si Studio Architecture

Gelegen in hartje Waterloo, aan de rand van het stadspark Jules Descampe, integreert WoW de stedelijke parcours en de omliggende volumes en laat daarbij de natuur doorsijpelen. Dit resulteert in een ruimtelijke doorlatendheid die zich weerspiegelt in brede en groene esplanades voor voetgangers en fietsers, met daarbij een zekere privacy ten opzichte van de stadsruimte. 

De architectuur is sober en efficiënt. Dit komt duidelijk tot uiting in de keuze van tijdloze materialen en de vegetatie die terug te vinden is tot op de daken, met overvloedige landschappelijke beplantingen.

Door de buurtwinkels, het diverse aanbod van woningen en de inplanting van een kantoorgebouw is hier sprake van een echte sociale samenhang.

"Een breed gamma aan afwerkingen voor iedereen"
Diane Busselen - Residentieel Klantadviseur

Zowel voor de huizen als de appartementen, de kangoeroewoningen en de cohousing is er ruime keuze uit afwerkingsmogelijkheden van hoge kwaliteit om aan ieders wensen te kunnen beantwoorden.

De materialen werden met zorg uitgekozen en de hierbij aangeboden kleurenpaletten passen naadloos bij de omgeving. Er zijn twee uitvoeringsvarianten voor de naar keuze te personaliseren afwerkingen: Design of Premium. De volledig uitgeruste keukens, strak en eigentijds, worden voor elk type woning op maat gemaakt

"Een geëngageerde klimaatverantwoordelijkheid."
Jonathan De Kempeneer - Project Manager Eaglestone Group

Voor het WoW-project werkt Eaglestone samen met CO2 Logic om een koolstofbalans op te maken en om de klimaatimpact van de bouw- en gebruiksfase van het toekomstige gebouw te berekenen, met als uiteindelijk doel: koolstofneutraliteit. Met deze aanpak is meer dan 13.000 ton CO2-equivalent gecompenseerd. 

Bovendien steunt en respecteert Eaglestone de EPB-vereisten om van het WoW-project een ontwikkeling te maken die de Quasi Zero Energy Standard (QZEN) haalt. Eaglestone zet zich in voor het project en gaat verder dan de stedenbouwkundige eisen, waaronder de installatie van zonnepanelen op het dak om een deel van de elektriciteitsbehoefte van de gemeenschappelijke ruimten te dekken.

WoW kiest ook voor vergroening, met talrijke beplantingen die de rijweg, de daken en de gevels sieren en de biodiversiteit op het terrein en in de omgeving bevorderen. De esplanade, de voetgangersstraat en de paden naar het park en het gemeenschapscentrum bevorderen de zachte mobiliteit. De gebruikers zullen profiteren van stopcontacten voor het opladen van fietsen en een voorbedrade aansluiting voor de installatie van oplaadpunten voor elektrische voertuigen.

Koolstofcompensatie, zachte mobiliteit en verbetering van de biodiversiteit maken van WoW een project dat actief bezig is met een ecologische en verantwoorde aanpak.

Wij garanderen het rendement van uw vastgoedinvestering.

Rendement van 4% gegarandeerd

In tijden van economische onzekerheid zijn investeerders altijd op zoek geweest naar veiligere alternatieven om hun geld in te investeren. 

Dat is precies wat "RISE" biedt.

Ons vastgoedbeleggingsproduct is ontworpen om u te helpen uw financiële doelen te bereiken zonder onnodige risico's te nemen in volatiele markten.

Meer info Ontdek het aanbod

Aanbod

Documenten

Bereken de kost van uw hypothecaire lening

  Simulatie starten

Selecteer één van onze partners

Wilt u graag meer weten?

We willen u graag beter leren kennen. Vul dit formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Verplicht veld
Verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres in
Verplicht veld
Verplicht veld

Validatiefouten opgetreden. Controleer de velden en druk nogmaals op verzend.

Bedankt. Uw bericht werd succesvol verzonden.

Contacteer ons
voor meer info