FR   |   EN   |   NL
FR   |   EN   |   NL
FR   |   EN   |   NL

Investeren in vastgoed
Ons project, uw rendement

Een investering in een nieuw appartement is een slimme belegging. Uw eigendom stijgt in waarde en daar plukt u later de vruchten van. Door uw eigendom te verhuren genereert u bovendien extra inkomsten die voor financiële stabiliteit zorgen en minder in waarde schommelen dan beleggingsproducten op de beurs. 

Bij ons kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment opbrengsteigendommen met een optimale prijs-kwaliteitverhouding. In combinatie met onze uitstekende follow-up is uw gemoedsrust gegarandeerd.

Uw investering in 3 stappen

01.

Profiel


Wij helpen u uw huidige en toekomstige behoeften in kaart te brengen. Uw situatie en uw verwachtingen: privé/bedrijf – pensioensparen – fiscale optimalisering – successie of erfgoed.

02.

Begeleiding


We bepalen samen welke beleggingsproducten het best voldoen aan uw vereisten: locatie – soort eigendom – verwacht rendement ...

03.

Beheer


Met de hulp van onze partners haalt u het maximum uit uw investering: kies voor onze verhuurservice en laat ons uw appartement inrichten.

Wij garanderen het rendement van uw vastgoedinvestering.

Rendement van 4% gegarandeerd

In tijden van economische onzekerheid zijn investeerders altijd op zoek geweest naar veiligere alternatieven om hun geld in te investeren. 

Dat is precies wat "RISE" biedt.

Ons vastgoedbeleggingsproduct is ontworpen om u te helpen uw financiële doelen te bereiken zonder onnodige risico's te nemen in volatiele markten.

Meer info Ontdek het aanbod

Klaar om te investeren?

Uw investeringsbudget

Onze partners

Eaglestone gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.