FR   |   EN   |   NL
Eaglestone.group   |   Jobs   |    Mijn account
FR   |   EN   |   NL
Eaglestone.group   |   Jobs   |    Mijn account
FR   |   EN   |   NL
Eaglestone.group   |   Jobs   |    Mijn account
LOCATIE
Neerveldstraat 101
1200 Sint-Lambrechts-Woluwe

Residentieel
Building permit obtained
Building permit obtained

"For a well balanced-life"
Benoit Galoux - CCO Eaglestone

 ″Double You″ beantwoordt aan al de tegenstellingen waarnaar u verlangt en brengt die in perfecte balans: uw stedelijke - en uw groene kant. Met wonen in The W kiest u voor "en", eerder dan "of". Het is een evenwichtige keuze in een inspirerende omgeving die absoluut zal voldoen aan uw zoektocht naar levenskwaliteit en welzijn.

  • Partner : ArtBuild Architects

"For a perfect harmony between existing and new"
Nathalie Mommaert - Project Manager

The W had de architecturale uitdaging een bestaand gebouw te matchen met een nieuwe constructie in het hart van een groene omgeving en vorm te geven aan een gezellige ontmoetingsplaats. De combinatie van sterke architectonische accenten met het gebruik van verschillende mooie materialen zorgt voor een evenwichtige en prettige woonomgeving. Het project is herkenbaar door de omzoming met behulp van houten balken rond zowel de site als de verschillende gemeenschappelijke ruimtes. De aanleg buiten springt in het oog dankzij de inrichting van een elegante tuin met een gevarieerd samengesteld plantenpalet, een heerlijk groene ontmoetingsplek waar het sereen vertoeven is.

“For a universe that fits you”
Diane Busselen Residential - Customer Advisor

Van studio tot 3-kamerpenthouse, alle appartementen zijn ontworpen met het oog op de perfecte balans tussen absoluut comfort en de verbinding met de natuur. De kwaliteitsmaterialen zijn met zorg uitgekozen en stellen u afwerkingen voor die op vlak van uitvoering in twee varianten verkrijgbaar zijn: Design of Premium.  Het gebruik van natuurlijke elementen en de combinatie van lichte tinten dragen bij tot het unieke karakter van uw interieur. De keukens zijn volledig uitgerust, met een eigentijds en strak design en op maat gemaakt voor elk type appartement.

“For a green dimension”
Grégoire Dieudonné - Project Director

The W is zodanig ontworpen dat u van alle moderne comfort geniet in een milieuvriendelijke omgeving. Eaglestone werkt hiervoor samen met CO2 Logic om een koolstof voetafdruk op te stellen en de klimaatimpact te berekenen die is gekoppeld aan de bouwwerken en het gebruik van het toekomstige gebouw om uiteindelijk naar koolstofneutraliteit te streven. Op basis van deze aanpak zal meer dan 13.000 ton CO2g* worden gecompenseerd. Koolstofneutraliteit, hergebruik van hemelwater, houtbouw en voorrang aan ″zachte″ transportmiddelen op de site, maken van The W een actief betrokken project, met een ecologische en verantwoorde aanpak.

 

*CO2 gelijkwaardig

Wilt u graag meer weten?

We willen u graag beter leren kennen. Vul dit formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Verplicht veld
Verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres in
Verplicht veld
Verplicht veld

Validatiefouten opgetreden. Controleer de velden en druk nogmaals op verzend.

Bedankt. Uw bericht werd succesvol verzonden.

Contacteer ons
voor meer info

Eaglestone gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.