FR   |   EN   |   NL
Eaglestone.group   |   Jobs   |    Mijn account
FR   |   EN   |   NL
Eaglestone.group   |   Jobs   |    Mijn account
FR   |   EN   |   NL
Eaglestone.group   |   Jobs   |    Mijn account
LOCATIE
Neerveldstraat 105/107
1200 Brussel

Residentieel

Kantoren
VERKOCHT
0%

"Live Nature, breathe freedom"
Benoit Galoux - CCO Eaglestone

Twin Falls is een voorbeeldige vastgoedconversie in de stad, in een rijk en gevarieerd natuurlijk kader. Het concept gaat naadloos op in een omgeving met zones vol bomen en bloemen, die bereikbaar zijn via een elegante trap en traveeën van steen en hout.

Het project onderscheidt zich ook door zijn zorgvuldig aangelegde gemeenschappelijke buitenruimte, die zich tussen de twee aangrenzende gebouwen uitstrekt. De bewoners vinden er zelfs een pleintje waar ze in alle rust van het groen kunnen genieten. Deze zone met regenwaterinfiltratie zet samen met het vele groen de fysieke en visuele band tussen de woningen en het park kracht bij.

Twin Falls biedt een volmaakte harmonie tussen steen en groen.

"You’re never too far away from anything"
Natacha Mertens - Marketing & Communication Manager

Twin Falls is ideaal gelegen in het hart van Woluwe-Saint-Lambert. Verrijkt met cultuur, biedt deze plaats een aantrekkelijk geheel van parken, vijvers, landelijke paden en fietsroutes in de regio.

Dichtbij belangrijke wegen profiteert u van directe toegang tot multimodaal vervoer zoals bussen, trams, metro, Villo,...

Omgeven door lokale voorzieningen zoals culturele centra, restaurants en een breed scala aan winkels, allemaal binnen handbereik, bent u dicht bij de essentiële plaatsen in de buurt.

"The city of tomorrow will be diverse. Twin Falls illustrates that."
Chloé Gathem, Sales Manager

Twin Falls onderscheidt zich op de eerste plaats door zijn gedurfde architectuur, aan weerszijden van een galerij vol licht die uitgeeft op het omringende park. Aan de kant van de tuinen hebben de gevels een trapvormige structuur met loggia’s. Een cascade van terrassen garandeert een optimale natuurlijke bezonning in elk seizoen. Deze krachtige architecturale signatuur benadrukt een silhouet dat de natuurlijke helling van de Woluwevallei volgt.

Twin Falls kiest resoluut voor een onderscheidende en resoluut elegante architecturale identiteit.

Twin Falls gaat de uitdaging aan om een waaier aan woonmogelijkheden te verenigen in een enkel complex. Zo zijn er enerzijds hoogwaardige appartementen met eigen terras of loggia en anderzijds co-livingruimten voor wie houdt van een rijk en dynamisch sociaal leven.

"Comfortable apartments with an ambitious design"
Diane Busselen Residential Customer Advisor

Wie van het goede leven houdt, zal meteen aangesproken worden door de krachtige architectuur van Twin Falls en de unieke uitstraling van de appartementen, die dankzij de terrassen en loggia’s heel het jaar door verzekerd zijn van een optimale lichtinval.

Of je nu kiest voor een studio of een drie slaapkamers-penthouse, er is een breed scala aan hoogwaardige afwerkingen beschikbaar voor elke voorkeur. Aanpasbare afwerkingen zijn beschikbaar in twee uitvoeringsvarianten - Design of Premium. De keukens zijn volledig uitgerust, met een eigentijds en strak design en op maat gemaakt voor elk type appartement.

Afwerking


  • Twin Falls - Finition
  • Twin Falls - Finition
  • Twin Falls - Finition
  • Twin Falls - Finition

"Twin Falls offers comfortable apartments with a commitment to energy transition."
Jonathan De Kempeneer Project Manager

Eaglestone hecht het grootste belang aan duurzaamheid en doet doet er alles aan om de milieu-impact van het project tot het minimum te beperken. Dat impliceert een zo klein mogelijke koolstofvoetafdruk, een geavanceerde isolatie en ventilatie, plus zonnepanelen*, samen goed voor een EPB van minstens niveau B-.

Het project wordt bovendien ecologisch verantwoord uitgevoerd door te kiezen voor circulaire materialen en de revalorisatie van afval. Maar ook voor groene mobiliteit, met beveiligde fietsenstallingen en aansluitingen voor laadpalen. Tot slot zullen een stormbekken en een wadi instaan voor de recuperatie van regenwater.

*voor bepaalde units

Aanbod

Bereken de kost van uw hypothecaire lening

  Simulatie starten

Selecteer één van onze partners

Wilt u graag meer weten?

We willen u graag beter leren kennen. Vul dit formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Verplicht veld
Verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres in
Verplicht veld
Verplicht veld

Validatiefouten opgetreden. Controleer de velden en druk nogmaals op verzend.

Bedankt. Uw bericht werd succesvol verzonden.

Contacteer ons
voor meer info

Eaglestone gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.